Zaregistruj se do Betafish klubu a získej IHNED slevu až 12%.

Ani v zimě se rybáři nenudí – Přehled nadcházejících akcí od Betafish.cz

Únorové novinky a předváděcí akce s DK Fishing

Po lednové inventuře jsme pro vás, vášnivé rybáře, připravili několik vzrušujících akcí. Jednou z prvních byla na začátku února - Předváděcí akce novinek pro rok 2024 v oblasti přívlače, kaprařiny a lovu sumců, kterou jsme pořádali ve spolupráci s firmou DK Fishing. Během akce jste se mohli těšit na představení nových produktových řad boilie, pellet, přívlačových nástrah a prutů na položenou značek Anaconda a Seanger. Významné osobnosti rybářské scény, jako jsou Šon Chung, David Štrunc a Petr Smítka, vám předali cenné informace o technikách a vybavení na rybolov.

Výhry a slevy

Na konci dne proběhla tombola pro nákupující produkty dané značky. Gratulujeme vítězům a přejeme úspěšný lov s produkty Anaconda! 

Za Vaši účast děkujeme a těšíme se, že Vás znovu uvidíme na další akci nebo jen tak u nás v obchodě

Březnový Betafish den s Fox a Shimano

Na začátku března vás zveme na Betafish den, kde představíme novinky pro rok 2024 od značek Fox a Shimano. Zástupci těchto značek, včetně Miroslava Kratěny, Milana Karšňáka a Tomáše Suchardy za Fox a Shimano Erika Voltemara, vám ukáží jejich návazce, techniky rybolovu nejen v kaprařině, ale i přívlači. Shimano vám umožní vyzkoušet pruty a navijáky na rybářském simulátoru. Těšit se můžete na slevy od 5% do 20% a tombolu o hodnotné ceny pro ty, kdo si pořídí produkty od těchto značek.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Pro více informací sledujte naše stránky Betafish.cz nebo nás kontaktujte pro zasílání novinek. Sledujte nás také na Facebooku a Instagramu pro aktuální informace o akcích a novinkách.

 

Za tým Betafish.cz vám přejeme krásný den a těšíme se na vaši návštěvu na našich akcích nebo v našem eshopu.

 

anaconda2